Billiga friluftsjackor, dyra friluftsjackor, snygga friluftsjackor, ja det är väldigt olika hur man ser på saker och ting när man ska handla. Allra helst vill jag ha både snygga och billiga friluftskläder om jag får välja, och ibland gör man dom där fynden man hade hoppats på. För min skull behöver inte min friluftsjacka ha något särskilt märke men om jag hittar en väldigt dyr friluftsjacka av ett välkänt varumärke så kan det hända att jag slår till. Jag ska väl inte förneka att det kan locka ibland, men det är inget krav att det ska ha varit dyrt.

På jakt efter friluftsjackor

Nu är det snart dags för semester och då ska vi vandra i vanlig ordning och jag behöver verkligen köpa en ny friluftsjacka. Och som om det inte vore nog med att jag själv ska köpa en så måste även min man köpa ny friluftsjacka. Fast eftersom jag tycker det är kul att leta efter något riktigt bra till ännu bättre pris, så tar jag på mig den rollen även för min man. Han hittar aldrig något om han ska leta själv och det slutar i så fall med att han åker ner till stan för att gå in i stans enda butik för friluftskläder och köper den dyraste friluftsjackan som dom kan lura på honom.

Friluftsjackor på nätet

Jag måste erkänna att jag i princip alltid handlar på nätet, det är nästan så att jag skäms lite när jag skriver det men jag tycker att det är bäst priser att hitta på nätet. Det är också bekvämt och lätt att sitta och surfa runt i soffan när du har lite tid över, utan att behöva ta sig in till stan cirka 5 mil. Vi har ett uthämtningsställe i samhället bara någon kilometer hemifrån. Nu ska jag ta och sätta mig ner och kika på nätet, på mina favoritbutiker.